Boty

11 důvodů proč nakupovat na terlikpantofle.cz

1. U nás na terlikpantofle.cz naleznete skvělý a rychlý zákaznický servis. Každý zákazník je pro nás důležitý. Snažíme se každému zákazníkovi vyjít vstříc, ať už při výměně velikosti obuvi, když náhodou nesedne správná, nebo vrácením peněz v případě nespokojenosti. U nás je výměna velikosti Terlik kompletně ZDARMA. Stačí když vrátíte zboží přes Packetu k nám.

2. Nabízíme osobní odběr zdarma v hlavním sídle firmy v Košicích, při objednávce přes web ortoobuv nad 75 € platí také doručení a DOPRAVA ZDARMA

3. Jako firma nabízíme pravidelné akce a slevy. různé sezónní výprodeje i slevové kupóny na obuv Terlik Sabo.

4. Jsme výhradním distributorem ručně dělané obuvi značek Terlik Sabo a Clogsart pro Slovensko a Česko. Nabízíme ručně dělanou obuv té nejlepší kvality, naše obuv je velmi pohodlná a komfortní o čemž svědčí naše recenze.

5. Máme v nabídce široký a pestrý výběr různých druhů modelů i velikostí obuvi. Některé modely jsou dostupné skladem, další modely jsou na objednávku, které se musí vyrobit, jelikož jsou to ručně dělané modely. Čekací doba je většinou od 3 – 9 týdnů.

6. Naše modely obuvi Terlik Sabo jsou velmi různorodé a pestrobarevné, každý model je jiný a originální, vzory jsou velmi stylové, moderní a kvalitní.

7. Na ortoobuv najdeme ortopedickou obuv, která má velmi široké využití pro různá odvětví profesí např. ve zdravotnických zařízeních, kosmetických salonech i pro různé příležitosti nošení, ať už v práci nebo doma. Kdo nevyzkouší neví co je to pohodlí nohou.

8. Mezi nejpopulárnější modely, které nabízíme patří obuv:

Korkové pantofle Terlik – je určena k nošení v interiéru, na doma či v office. Mají podrážku vyrobenou z EVA pěny a vršek je z vysoce kvalitní laminované kůže, které jiné firmy nenabízejí, díky čemuž vydrží mnohem déle.

Výjimečná pracovní zdravotni obuv Terlik AIR – se vyznačuje trošku těžší platformou, ale zato to kompenzuje pohodlím a měkoučkou stélkou. Také jsou vhodné do práce, kanceláře, ambulance nebo jen tak na doma k potěšení. Velice populární u našich zákazníků.

Populární modely barevní pracovní obuvi Terlik Air Lighty – Oproti AIR modelům, má platformu nižší i lehčí, je to velmi vzdušný model pro nošení do práce. Mimořádně oblíbený model.

Dále je to pracovní moderní obuv Terlik Comforflex – tuto obuv nemá vzduchovou podrážku. Je ale zato nesmírně lehounka a měkka. Nedostali jsme ještě žádnou špatnou recenzi na ně. Využijete ji do práce nebo na doma, mají také anatomicky tvarovanou stélku, jsou komfortní a pohodlné, mají boční dírky na větrání, předcházejí pocení nohou.

Pak jsou to ortopedické pantofle Comfy X – mají nižší podrážku, obuv je také velmi lehká, stélka anatomicky tvarovaná, obuv má boční dírky na větrání, na ortopedických pantoflích jsou velmi originální a pestré potištěné vzory jako na skoro všech našich modelech. Oblíbeně u dam, které nemají rádi vysoký podpatek.

9. Barevné pantofle Terlik jsou zhotoveny z vysoce kvalitních materiálů a nepoužívá při výrobě ftalaty. Povrch pantoflí je zhotoven z laminované kůže, podrážka bývá vyhotovena z polyuretanu.

10. Obuv má převážně uzavřenou špičku a je provedena tak, aby poskytovala nohám nejen bezpečnost, např. proti klouzání na mokré podlaze, ale má také blahodárné zdravotní účinky, udržuje správnou klenbu nohy a nohu značně odlehčuje i anatomicky tvarovaná stélka.

11. Novinkou na terlikpantofle.cz jsou Terlik air super tenisky s potiskem, které jsou velmi vzdušné a lehké, také květnu boční dírky na větrání a předcházejí pocení nohou. Jsou velmi oblíbené díky potisku a modernímu vzhledu a že jsou to tenisky.

Terlikpantofle.cz je velmi oblíbeným místem, kde můžete spokojeně nakupovat kvalitní a cenově přijatelnou ortopedickou zdravotní obuv.

Jelikož je komfortní, lehká a pohodlná, velmi rychle si u nás najdete přesně vše, co pro sebe budete potřebovat. Od nás budete odcházet spokojeni, jelikož naše obuv, je svou nápaditostí a originalitou velmi vyhledávanou obuví.

Related Posts

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *